Muur sauzen

Muren laten sauzen in Utrecht, waarom uitbesteden?

Soms zijn de muren er aan toe om eens opnieuw gesaust te worden. Laat je dat dan doen door een professionele schilder in Utrecht, of ga je beter zelf aan de slag met het sauzen van de muren? Waarom geld eraan spenderen als je het ook zelf kunt doen?

Het sauzen van de muren in het kort

Het sauzen van een muur is in principe niets meer dan het witten van een muur. Dit kan een plafond zijn, dit kan een buitenmuur zijn. Vaak gaat dit in meerdere lagen. Het klinkt allemaal zo simpel, het witten van een muur of plafond, dit kun je toch prima zelf? Maar wanneer je er aan het einde achter komt dat je zo goed als alles verkeerd hebt gedaan, dat er allerlei banen en strepen zichtbaar zijn op de muur dan sla je jezelf driemaal voor het hoofd. Dan heb je geld uitgegeven aan spullen waarmee je zelf een poging hebt gedaan zonder succes, en waarschijnlijk zul je de klus nu alsnog moeten uitbesteden aan een professioneel bedrijf in Utrecht.

Muren laten sauzen
muur sauzen Utrecht

Ingewikkelder dan het lijkt

Het sauzen is een proces dat, zoals dit wel met meer dingen het geval is, een stuk ingewikkelder is dan dat het lijkt. Het lijkt erop alsof je het prima zelf kunt maar het is niet voor niets dat er professionele schildersbedrijven zijn die deze dienst verlenen. Dit doen zijn omdat het sauzen van muren een vak is, het is zelfs voor een heel ervaren schilder nog altijd een hele intensieve klus. Dus wanneer je dit zelf gaat proberen zonder enige ervaring te hebben met schilderen, ga er dan maar vanuit dat het eindresultaat er niet uit zal zien zoals je van te voren gedacht had dat het er uit zou zien.

Wat kost het om de muren te laten sauzen?

De kosten verschillen, meestal worden deze gerekend in vierkante meters wanneer er gerekend wordt met een vaste prijs voor de klus. Soms wordt er gerekend met een uurtarief, in dit geval betaal je uiteraard het aantal uren dat de klus gekost heeft. Aan het eind worden hier nog de voorrijkosten en eventuele materiaalkosten bij opgeteld en dan wordt de eindprijs berekend

muur sauzen in utrecht

Projecten

Medewerkers

Jaren ervering

Een hoop stress uit handen

Het grootste voordeel van het laten uitbesteden van het sauzen van de muren in Utrecht is nog wel, alle zorgen worden je uit handen genomen! Je hebt nu een professioneel bedrijf dat werkt aan de klus, je hoeft alleen nog een aantal afspraken over de klus te maken en te laten weten hoe je het eindresultaat voor je ziet en voila, geen omkijken meer naar. Nu kun je weer met een gerust hart d e focus leggen op andere dingen.